English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

Mersin Findikpinari Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama

Mersin Fındıkpınarı Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama, Fındıkpınarı Belediyesi Emlak Vergisi Hesaplama, Fındıkpınarı Belediyesi Emlak Vergisi Ödeme, Fındıkpınarı Belediyesi Emlak Vergisi ödeme günleri ne burdan ulaşabilirsiniz..




Emlak vergisi arazi, arsa ve bina için ödenmektedir. Bu tür taşınmazı olan bir yurttaş, emlak vergisi vermekle yükümlüdür. Emlak vergisi ödeyecek kişilerin, ilgili belediyelerin Emlak Vergisi birimine başvurmaları gerekmektedir. Başvuru sırasında kişiler yanlarında taşınmaz ile ilgili olan tapuyu ya da tapu örneğini bulundurmalıdır.
Tapusu ile ilgili birime giden şahıslar, her bir emlak türü için arazi, arsa veya bina gibi ayrı ayrı form ve beyanname doldurmak zorundadırlar. Bu beyannameler; Emlak vergisi Beyannamesi Ek Formu, Arazi, Arsa, Bina Beyannameleridir.

EMLAK VERGİSİ HANGİ DÖNEMLERDE ÖDENMEKTEDİR?

Emlak vergisi, birinci taksiti Mayıs ayı sonuna kadar, ikinci taksiti Kasım ayı sonuna kadar olmak üzere iki eşit taksitte ödenir. Dileyen mükellef tümünü birinci taksit döneminde veya daha önce de ödeyebilir.


Sorgulama Adresi:

  1. Adres: Merkez Mah., Atatürk Cd No:290, Fındıkpınarı/Mersin (İçel)
    Telefon:(0324) 487 5440